Background

Werken bij Groene Bouwhekken

 

Kom ons team versterken!

Wij verhuren Groene Bouwhekken: houten bouwhekken met plantenbakken. Een duurzaam alternatief voor stalen bouwhekken. Ons product vergroent bouwplaatsen, maar is ook een middel om mensen te helpen met (re-)integreren. Zo timmeren we samen met sociale organisaties, aannemers en gemeenten aan een gezonde arbeidsmarkt voor iedereen. Niet zomaar een saai bouwhek, maar een mooi product om trots op te zijn!

Vacatures

We werken met een klein team van vier bezige bijen: Hugo is Chef project management, Matthijs Chef productontwikkeling, Robbert Chef financiën & inkoop en Claire Chef communicatie & groenonderhoud. De vraag naar Groene Bouwhekken stijgt en daarom zijn we opzoek naar meerdere collega’s om ons team te versterken. Kom jij erbij?

Chef Sales

Houd jij van sales en wil je jouw skills inzetten om de de wereld iets mooier te maken? Wil je graag werken in een dynamische start-up waar jouw input zichtbaar een verschil gaat maken? En wil je bijdragen aan een duurzame, circulaire en sociale maatschappij?
> Bekijk dan de vacature ‘Chef Sales’.

Marketing & Communicatie Stagiair

Vind jij het leuk om te schrijven, sta je graag achter (of juist voor!) de camera en kun je al een beetje overweg met adobe en wil je meer leren over marketing en communicatie?
> Bekijk dan de vacature ‘Marketing & Communicatie Stagiaire’.

Open sollicitaties

Heb jij een passie voor duurzaamheid, wil je graag sociaal ondernemen of lijkt het je gewoon heel leuk om ons team te komen versterken? Laat je niet afschrikken als er geen vacature online staat die direct op jou aansluit. Wij staan open voor gemotiveerde mensen! Stuur een mailtje met je motivaite en CV naar contact@groenebouwhekken.nl. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!