Background

Vacature: creatieve content stage

 

september 2021 tot januari 2022

Wij zijn een ambitieus team met maar één doel: mensen helpen met (re-)integreren tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij door bouwplaatsen te vergroenen. Dat maakt ons verhaal duurzaam!

Korte omschrijving

Wij zijn op zoek naar een creatieve content stagiair(e)! Je komt terecht in een klein team van vier bezige bijen: Hugo (chef project management), Matthijs (chef productontwikkeling), Robbert (chef financiën en inkoop) en Claire (chef onderhoud en communicatie). Je gaat voornamelijk Claire ondersteunen bij het maken van content, waarmee we onze producten en het verhaal achter het bedrijf in beeld brengen. Denk hierbij aan blogs, video’s, foto’s, social media en website beheer. Vind jij het leuk om te schrijven, sta je graag achter (of juist voor!) de camera en kun je al een beetje overweg met adobe en wil je meer leren over marketing en communicatie? Lees dan verder!

Over Groene Bouwhekken

Wij verhuren houten bouwhekken met plantenbakken. Dat doen we niet persé omdat we bouwhekken onwijs tof vinden, maar het product is een middel om mensen te helpen met (re-)integreren tot de arbeidsmarkt. Wij zijn daardoor een Social Enterprise. Daarnaast zorgen onze bouwhekken ervoor dat de uitstraling van de bouwplaats verbeterd en de buurt daardoor minder overlast ervaart. Bovendien zijn al onze producten zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Kortom: niet zomaar een saai bouwhek, maar een mooi product om trots op te zijn!

Background

Bij Groene Bouwhekken kun je impact maken door stage te lopen.

Wie zijn wij?

34073e77-89ca-4261-b02c-7910984271d8 kopie

Hugo Ward

“Als jonge ondernemer ben ik gaan beseffen dat ik veel geluk heb gehad met de kansen die ik heb gekregen in mijn leven. Voor heel veel mensen is dit niet vanzelfsprekend. Het is daarom mijn persoonlijke missie om mensen te helpen met integreren op de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Ik geloof dat iedereen een kans moet kunnen krijgen.”

Robbert de Vries

Robbert de Vries

“Ik kan mensen niet re-integreren in onze maatschappij. Dat vraagt om kennis, kunde en een enorme toewijding. Maar dat neemt niet weg dat ik anderen de mogelijkheden kan bieden om dit wel te kunnen doen. Met de Groene Bouwhekken bied ik onze partners werk zodat zij zich kunnen focussen op het re-integreren, want iedereen moet doen waar hij of zij goed in is.”

Matthijs Ariens

Matthijs Ariens

“Wat mij betreft is er niemand met een afstand tot de arbeidsmarkt, het is juist onze huidige arbeidsmarkt die deze afstand heeft benoemd en bevestigd. Ik houd niet van labels en zeker niet als ze op mensen geplakt zijn. Iedereen is een volwaardig onderdeel van onze maatschappij en in de juiste omstandigheden komt iedereen tot bloei. Ik doe mijn uiterste best om deze omstandigheden te creëren.”

Claire Zandvliet

Claire Zandvliet

“Het is mijn missie om andere bedrijven in de bouw te inspireren. Ondanks dat duurzame producten onder consumenten erg populair zijn, blijft duurzaam ondernemen een beetje in de taboesfeer hangen. Ik wil met onze producten en werkwijze laten zien dat op je op een duurzame manier prima een commercieel bedrijf kan runnen.”

Wie ben jij?

 • Student die invulling zoekt voor een meewerkstage van september t/m januari
 • Woonachtig in (de omgeving van) Utrecht
 • Je kan in de basis overweg met het adobe-pakket
 • Je vindt het leuk om content te creëren (teksten schrijven, video’s, foto’s en visuals maken)
 • Je wil bijdragen aan een socialere wereld

Wat ga je doen/leren?

 • Social media posts maken
 • Helpen met video’s maken en monteren
 • Foto’s maken en bewerken
 • Helpen de website up-to-date te houden
 • Artikelen en persberichten schrijven en redigeren
 • Organisaties benaderen om artikelen over Groene Bouwhekken te schrijven
 • Brainstormen en helpen onze marketing strategie te verbeteren

Wat krijg je er voor terug?

 • Stagevergoeding van €300 euro per maand.
 • Ruimte voor jouw ideeën
 • Goede begeleiding en voldoende tijd om aan opdrachten van je studie te werken
 • Leuk team, domibo’s en gratis lunch op kantoor!

Tof?

Ben je helemaal enthousiast? Stuur een mailtje naar contact@groenebouwhekken.nl met je cv en een motivatiebrief/-video/-powerpoint (whatever floats your boat).

Nog niet overtuigd?

Kijk verder op de website, check ons op LinkedIn of Instagram of bel Claire (030-2072711) om even te kletsen.

Background

Van kleinschalige renovatie tot complete nieuwbouwwijk. Ieder bouwproject verdient de juiste uitstraling.