30+ Keurmerk MVO sociaal ondernemen social return-01

LET OP – De informatie op deze pagina geldt voor de SROI verplichting wanneer er in opdracht van de gemeente gewerkt wordt. Heb je een andere opdrachtgever (b.v. Rijkswaterstaat) neem dan contact met ons op, er geldt dan mogelijk een ander beleid.

Kun je Groene Bouwhekken opvoeren als SROI invulling?

Als de gemeente waar je SROI verplichting geldt een grijze kleur heeft op de kaart, wil dat niet zeggen dat je ons niet kunt opvoeren. Neem in dat geval contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat je ons kunt opvoeren als SROI invulling.

Groene Bouwhekken heeft het PSO Trede 3 / 30+ certificaat. Dit betekent dat de factuur voor het huren of kopen van onze producten vaak opgevoerd worden als SROI-invulling. Of dit mogelijk is, wordt bepaalt per gemeente. Op de kaart hieronder staat per gemeente aangegeven wat de huidige regels zijn.

Meer informatie over de maatschappelijke impact van Groene Bouwhekken.

SROI Kaart

Op deze kaart kun je precies zien in welke regio’s je facturen van de Groene Bouwhekken sowieso kunt opvoeren als SROI invulling. In alle overige regio’s kan het waarschijnlijk ook, maar er zijn in dat geval nog geen vaste afspraken gemaakt.

Legenda:

100% SROI

??% SROI

beweeg je muis over de kaart voor de afspraken in de betreffende regio
Background

Wij timmeren aan een gezonde arbeidsmarkt voor iedereen.