30+ Keurmerk MVO sociaal ondernemen social return-01

LET OP – De informatie op deze pagina geldt voor de SROI verplichting wanneer er in opdracht van de gemeente gewerkt wordt. Heb je een andere opdrachtgever (b.v. Rijkswaterstaat) neem dan contact met ons op, er geldt dan mogelijk een ander beleid.

Kun je Groene Bouwhekken opvoeren als SROI invulling?
Dat laten we je hier overzichtelijk zien.

Op onderstaande kaart wordt het actuele SROI beleid voor facturen van de Groene Bouwhekken weergegeven. Iedere Gemeente bepaalt zelf hoe hij omgaat met Social Return en in welke mate de producten en diensten van de Groene Bouwhekken opgevoerd mogen worden als Social Return on Investment.

Meer informatie over de maatschappelijke impact van Groene Bouwhekken.

Sinds 1 mei 2022 heeft de Groene Bouwhekken een PSO Trede 3 / 30+ certificaat. Dit zorgt ervoor dat er veel meer gemeentes zijn waar we zonder overleg goedgekeurd worden als SROI invulling.

Als de gemeente waar je SROI verplichting geldt geen kleur heeft wil dat niet zeggen dat je ons niet kunt opvoeren. Neem in dat geval contact met ons op zodat we ervoor kunnen zorgen dat je ons kunt opvoeren als SROI invulling.

SROI Kaart

Op deze kaart kun je precies zien in welke regio’s je facturen van de Groene Bouwhekken sowieso kunt opvoeren als SROI invulling. In alle overige regio’s kan het waarschijnlijk ook, maar er zijn in dat geval nog geen vaste afspraken gemaakt.

Legenda:

100% SROI

??% SROI

beweeg je muis over de kaart voor de afspraken in de betreffende regio
Background

Wij timmeren aan een gezonde arbeidsmarkt voor iedereen.