Vebego Groene Bouwhekken Enschede
Onderhoudsploeg Vebego & Robbert in Enschede


Een eerste project in een nieuwe stad voelt altijd speciaal. Hoewel Enschede niet helemaal onbekend is voor ons. Matthijs en Robbert, twee van onze oprichters, hebben jarenlang in Enschede gewoond en gestudeerd. In 2015 vertrokken zij naar Utrecht. Maar nu, 9 jaar later, staat het resultaat van hun werk midden in deze bekende en bruisende stad.

Samenwerking sociale groenpartij

Bij het plaatsen in een nieuwe stad zijn we trots om samen te werken met een lokale sociale groenpartij. Daardoor realiseren we niet alleen ons project, maar creëren wij ook werkgelegenheid voor een sociale partij. In Enschede hebben we een fijne partner gevonden in Vebego.

Vebego heeft net als wij het  PSO30+ certificaat. Er werken namelijk ruim 340 medewerkers met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Vebego’s betrokkenheid en sociale missie passen perfect bij onze waarden.

“We zijn ervan overtuigd dat iedereen, ongeacht achtergrond, opleiding of gesteldheid, een steentje kan bijdragen”

Janneke van Vebego

Vriendelijke uitstraling voor infraproject

Vebego onderhoudt niet alleen de plantenbakken, maar plaatste ook de hekken voor dit project voor Van Gelder B.V. In totaal staan er 114 infrahekken en 50 hoge bouwhekken rondom het project. De houten hekken zijn geplaatst omdat Van Gelder voor TenneT een hoogspanningskabel dwars door de stad aanlegt. 

De keuze voor houten hekken draagt niet alleen bij aan de veiligheid van de bouwplaats, maar ook aan de esthetiek van de omgeving. Aangezien de bouwplaats grenst aan woningen, een museum en een school, is het belangrijk om een vriendelijke en uitnodigende uitstraling te behouden. 

Wil je meer weten over onze projecten en samenwerkingen met sociale partners?

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of LinkedIn voor updates en nieuws over ons werk in Enschede en daarbuiten.


Wil jij ook Houten bouwhekken bij jouw project?

> Neem hier contact met ons op