Sociaal betrokken

Wij werken in de productie en het onderhoud uitsluitend samen met maatschappelijk betrokken partners.

Hiermee creëren we met ieder hek kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

100% Social return

Wij proberen met iedere stap in onze productie- en onderhoudsketen sociaal te zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze bijdrage binnen de gemeente Utrecht en regio Lekstroom 100% ingezet worden op Social Return on Investment.

Daarnaast zijn er ook voor andere gemeenten mogelijkheden om de Groene Bouwhekken (deels) in te zetten op Social Return. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Productieproces

Stichting Bouwloods Utrecht is verantwoordelijk voor de productie van de Groene Bouwhekken. De Bouwloods biedt opleiding en werkervaring aan mensen die door diverse redenen (nog) niet zelfstandig een plek op de arbeidsmarkt kunnen verwerven.

De Bouwloods leidt hen op in houtbewerking om vervolgens bij een aannemer of als timmerman aan de slag te gaan.

Beplanting en onderhoud

In het onderhoud van de planten werken we samen met een (lokale) sociale werkplaats.  Zo werken we bijvoorbeeld vaak met het Leger des Heils 50/50, die mensen met verstandelijke, lichamelijke, psychische en/ of sociale problemen helpt om hun kansen te vergroten op de arbeidsmarkt en hen maatschappelijk helpt te reïntegreren. Maar ook bijvoorbeeld met de Regenboog Groep. Deze partij stimuleert de ontwikkeling van mensen in sociale armoede.


 

Onze partners in productie en onderhoud


Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit Houten Bouwhekken en plantenbakken. Een houten hek is zowel met als zonder plantenbak te huur.

Evenementen

Groene Bouwhekken zijn uitstekend in te zetten op een festival, congres of ander evenement. Bekijk hier de mogelijkheden.

Projecten

De Groene Bouwhekken zijn door het hele land te vinden. Zowel voor kleine als grote aannemers, van enkele weken tot meerdere jaren.