Background

Zwolsestraat, Den Haag

 

In opdracht van KWS Infra B.V.

Groene Bouwhekken op de Zwolsestraat in Den Haag

Vier maanden lang ligt de Zwolsestraat in Den Haag open. KWS Infra B.V. gaat namelijk het riool vervangen. Aan het begin van de straat staat de bouwkeet van KWS. Omwonenden kijken daar niet direct tegenaan, want er staan tien van onze houten bouwhekken omheen.

Aan elk Houten Bouwhek hangen twee plantenbakken. Deze bakken worden onderhouden door Weverling. Dit is een onderneming vóór doelgroepen en dóór doelgroepen. Deelnemers doen hier werkervaring op. Zij geven de planten water en zorgen dat de bakken er netjes uitzien.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Weverling. Dit is een onderneming vóór doelgroepen en dóór doelgroepen. Deelnemers doen hier werkervaring op. Ze helpen met het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van producten en diensten.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Bouwloods Utrecht
Weverling
Logo Green2Grow
Logo Pantar