Background

Westlandgrachtsluis, Amsterdam

 

In opdracht van Hollandia Services

Hollandia Services kiest voor Houten Bouwhekken rondom de Westlandgrachtsluis

De westlandgrachtsluis is voor vijf maanden afgesloten voor boten. De sluis had een onderhoudsbeurt nodig en wordt geautomatiseerd door Hollandia Services. Al het water is uit de sluis gehaald. Om het gewicht van het water te compenseren zijn er tijdelijk grote zandzakken in de sluis neergezet.

Tijdens de werkzaamheden staan er Houten Bouwhekken langs de Westlandgracht om het werkgebied af te zetten. Hollandia Services kiest hiermee voor een duurzame afscheiding. De plantenbakken aan het hekwerk maken het groene plaatje helemaal af. Voor het onderhoud van de planten komt onze sociale partner Basic Activering elke twee weken langs.

Wil jij ook groene bouwhekken bij jouw project?

Background

Duurzaam hekwerk met een sociale missie.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
logo basic activering