Background

Werkspoorcafé, Utrecht

 

In opdracht van De Leckere

Groene hekken bij Werkspoorcafé De Leckere

Geen bouw- of infraproject dit keer, maar een terras. Onze houten hekken staan overal goed. Het Werkspoorcafé van De Leckere grenst aan water. Om het terras veilig te houden, zijn onze Houten Infrahekken tussen het water en het terras geplaatst.

Het hekwerk is een mooie afscheiding voor het terras. De plantenbakken die eraan hangen maken dit helemaal af. Zo wordt de omgeving nog groener. Dat is toch een fijn uitzicht als je onder genot van een speciaalbiertje van De Leckere in de zon rondkijkt op het terras.

Ook Infrahekken op jouw terras of bij jouw event?

Background

Een event, terras of bouwplaats.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij timmeren aan een gezonde arbeidsmarkt voor iedereen door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De metalen poten worden gemaakt in Vught door In-made. De hekken worden geplaatst door Green2Grow.

Green2grow is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier. Dit bedrijf uit Bunnik onderhoudt ook de planten die aan de hekken hangen. Als de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Pantar
Green 2 Grow logo
Logo Bouwloods Utrecht