Background

 Aalscholverlaan, Vlaardingen

 

In opdracht van Verkade Vlaardingen

Houten hekwerk om terrein met tijdelijke wooncontainers vriendelijk af te schermen

In Vlaardingen worden een viertal flats gerenoveerd door Verkade Vlaardingen aan de Aalscholverlaan. Een aantal bewoners uit deze flats wonen daarom tijdelijk in groene wooncontainers. Om het terrein wel gezellig af te sluiten zijn er Groene Bouwhekken geplaatst. De plantenbakken aan de houten bouwhekken maken het geheel helemaal af.

Op het terrein zelf staan onze houten plantenblokken, die na afronding ook blijven staan voor buurt. Onze sociale partner, de Nico Adriaanstichting, onderhoudt de plantenblokken en -bakken elke twee weken voor ons. Zo staan de plantenblokken er altijd netjes bij.

Wil jij ook houten hekken of plantenblokken bij jouw project?

Background

De houten bouwhekken verbeteren de uitstraling van jouw bouwplaats.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET: