Background

Veemkade, Amsterdam

 

In opdracht van Port of Amsterdam

Groene Bouwhekken op de Veemkade in Amsterdam

Amsterdam wordt jaarlijks bezocht door miljoenen toeristen. Een gedeelte van deze toeristen komt aan met een boot in de Cruise Port Amsterdam. De komende weken worden deze toeristen verwelkomt met een uitzicht op onze houten hekken. Geoconsult B.V. is daar een aantal weken aan het werk voor Port of Amsterdam. Onze Houten Bouwhekken zetten de werkzaamheden netjes af.

Met de plantenbakken aan de hekken wordt het helemaal afgemaakt. De hekken staan op een locatie waar het veel waait. Daarom zijn de hekken stevig neergezet met schoren. De plantenbakken blijven netjes  door onze sociale partner Basic Activering. Deze stichting helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een nuttige dagbesteding.

Wil jij ook Houten Bouwhekken met plantenbakken bij jouw project?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

In ons hele proces helpen wij mensen (re-)integreren. Daarom werken wij samen met lokale, sociale partijen.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. Het hekwerk wordt geplaatst door Green2Grow uit Bunnik. Dit is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier.

Wij werken met lokale sociale partijen samen die de planten aan de hekken onderhouden en de hekken schoon maken als dit nodig is. Wanneer de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Structuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
Green 2 Grow logo
logo basic activering