Background

Tuynenburgh, Rotterdam

 

In opdracht van Coen Hagedoorn

Coen Hagedoorn renoveert de flat Tuynenburgh in Rotterdam

In Rotterdam renoveert Coen Hagedoorn de grote flat Tuynenburgh voor Woonbron. Tijdens de bouw staan er houten bouwhekken om de bouwkeet en het materiaal van Coen Hagedoorn. Aan de bouwhekken hangen gezellige plantenbakken. Met deze hekken en plantenbakken wordt het uitzicht van alle buren op de bouwplaats opgevrolijkt. Naast onze houten hekken, zijn er ook drie loopdeuren geplaatst in de hekkenlijn om de bouwkeet.

Hierdoor kunnen de werkmannen hier eenvoudig naar binnen en buiten lopen. Loopdeuren kunnen wij ook op maat maken voor een project. De hekken en plantenbakken worden onderhouden door de NAS Rotterdam. De NAS is een zorginstelling die opvang en begeleiding biedt aan mensen die geen huis meer hebben. Zij bieden ook activeringsactiviteiten aan, waaronder ook het onderhoud voor Groene Bouwhekken.

Wil jij ook duurzaam hekwerk bij jouw bouwproject?

Background

De houten bouwhekken verbeteren de uitstraling van jouw bouwplaats.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET: