Background

The Joan, Amsterdam

 

In opdracht van Being

Groene Bouwhekken tijdens de realisatie van The Joan

Eind 2020 is het startsein gegeven voor de bouw van het kantoorgebouw The Joan. Dit gebouw, liggend tussen de A10 en de A2, op het Amstel Business Park, telt straks ruim 24.000m2 aan kantoor- en creatieve bedrijfsruimte. In opdracht van Being werkt Visser & Smit Bouw aan de realisatie van het pand.

Om de uitstraling van de bouwplaats te verbeteren zijn er in opdracht van Being 18 Groene Bouwhekken geplaatst! De hekken zijn circulair ontworpen en gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout. Duurzaam dus! Dit type hek is half open zodat voetgangers de vorderingen op de bouwplaats kunnen bekijken, maar automobilisten niet worden afgeleid.

Hier staan 18 Groene Bouwhekken aan de voorkant van de bouwplaats!

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

De realisatie van The Joan

In de ontwikkelende werkstad OverAmstel verrijst een multifunctioneel, flexibel en inspirerend bedrijfsverzamelgebouw. 24.000m2 flexibele en kwalitatieve kantoor – en creatieve bedrijfsruimte met een efficiënt parkeerhuis. Dit zijn The Joan I+II. De twee gebouwen staan aan de Joan Muyskensweg en Joandwarsstraat, naast de Bouwmaat XL en tegenover Gstar.

The Joan I is een modern en duurzaam kantoor- en bedrijfsverzamelgebouw met een hoofdentree bij de horeca en twee additionele entrees voor verschillende gebruikers. Aan de overkant van de Joandwarsstraat staat The Joan II, een efficiënt en stijlvol parkeerhuis met ruime parkeergelegenheid (247) voor The Joan I en Bouwmaat XL (130).

The Joan geeft een nieuw impuls aan de stedelijke levendigheid in Werkstad Overamstel

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Pantar. Dit is het grootste sociaal leer- en werkbedrijf in de regio Amsterdam. Ze helpen mensen door middel van werk en begeleiding met (re-)integreren. Deelnemers krijgen structuur in hun dag, ontwikkelen hun vaardigheden en worden sociaal sterker.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Green2Grow
Logo Pantar