Background

Taalschool, Hilversum

 

In opdracht van Gemeente Hilversum

Groene Bouwhekken op het plein van taalschool in Hilversum

In Hilversum huurt de gemeente voor vijf jaar een oud kantoor. Het kantoor is verbouwd, zodat vluchtingen daar kunnen wonen. Op de benedenverdieping is een taalschool ingericht.  Op het plein van de taalschool moest een gedeelte afgezet worden. De gemeente koos voor onze Houten Bouwhekken. Aan een groot gedeelte van de hekken hangen ook plantenbakken om het plein te vergroenen.

De hekken hebben een vriendelijke en groene uitstraling voor de kinderen die op het plein spelen. De hekken hebben zelfs nog een functie gekregen, namelijk een leuke plek om kunstwerkjes met stoepkrijt te tekenen. Het hekwerk is gemaakt en wordt geplaatst door sociale partijen. Bij deze partijen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen hier de begeleiding die zij nodig hebben om net als iedereen aan het werk te kunnen.

Ook deze houten hekken met plantenbakken bij jouw project?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen voor een goede uitstraling van jouw project.

Background

Wij geloven dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Om meer plekken te creëren werken wij samen met sociale partners.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow uit Bunnik. Dit is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier.

Green2Grow onderhoudt ook de planten die aan de hekken hangen en maken de hekken schoon als dit nodig is. Als de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Structuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
Green 2 Grow logo