Background

Stationsplein Delft

 

Van Gelder

Nieuw Delft verrijst

Naast het historisch stadshart wordt Nieuw Delft gebouwd. Een nieuw stadsdeel van ongeveer 24 hectare, met ongeveer 1.200 woningen en meer dan 40.000 m² aan stedelijke functies. Tot 2025 verandert dit gebied in een gevarieerde leefomgeving, met openbare ruimten waar mensen graag verblijven en elkaar kunnen ontmoeten. Bijzondere gebouwen als Huis van Delft, Antoni en The Student Hotel geven Delft een nieuwe entree.

Om de ook tijdens bouw bezoekers warm te verwelkomen heeft aannemer Van Gelder ons ingeschakeld. We plaatsten tegenover de uitgang van Station Delft en voor de entree van The Student Hotel 30 splinter nieuwe houten hekken voorzien van plantenbakken.

De bouwhekken zijn gemaakt door Stichting Bouwloods Utrecht en de planten zijn geleverd door de Groendiensten Reinaerde, een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Doel Delfland. Deze organisatie helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om weer structuur in hun dag te krijgen. Hierdoor werken ze ook aan hun vaardigheden en worden ze sociaal sterker.

Voel je welkom in Nieuw Delft. Ook tijdens de bouw!

Background

Door samen te werken helpen wij (en daarmee onze opdrachtgevers) mensen met (re-)integreren op de arbeidsmarkt.

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
van Gelder
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Groendienst Reinaerde
Logo Team Werk