Background

Station Schothorst, Amersfoort

 

In opdracht van Gemeente Amersfoort

Groene Bouwhekken voor de bouw van een fietsenstalling

Het Inputplein naast station Schothorst wordt opnieuw ingericht door de Gemeente Amersfoort. Om dit te doen wordt de huidige bewaakte fietsenstalling weggehaald. In de plaats daarvan komt er een tijdelijke fietsenstalling. Tijdens de bouw van dit tijdelijke gebouw staan onze Houten Bouwhekken rondom de bouwplaats.

Aan het houten hekwerk hangen ook plantenbakken. Die zorgen voor nog meer groen rondom de bouwplaats. De planten krijgen in de zomer wekelijks een onderhoudsbeurt door Samen Precies Goed. Zo staan ze er de hele periode groen en vrolijk bij. Aan de hekken hangen ook twee circulaire informatieborden. Deze zijn op maat gemaakt voor dit project en kunnen daarna voor een ander project hergebruikt worden.

Wil jij ook groen hekwerk bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij zoeken hiervoor een lokale partij uit de buurt van het project.

Met onze groene bouwhekken creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Green2Grow
Logo Pantar