• Station Driebergen-Zeist

    In opdracht van De BAM

Stationsgebied Driebergen-Zeist

BAM neemt in opdracht van ProRail de vernieuwing van het stationsgebied Driebergen-Zeist op zich. De belangrijkste pijler voor de vernieuwing is de omgang met verkeer en omgeving. In het voorjaar van 2017 gaat BAM, na een minutieuze voorbereiding, van start met de bouw.

Het huidige station Driebergen-Zeist wordt in opdracht van het ministerie van Infrastructuur & Milieu, provincie Utrecht en de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist volledig vernieuwd. Het project omvat tevens de herinrichting van het stationsgebied Driebergen-Zeist.

De Groene Bouwhekken zijn hier geplaatst om de omgeving tegemoet te komen. Uniek is hier dat de Groene Bouwhekken gecombineerd zijn met normale bouwhekken met een groen zeil. In het najaar van 2017 wordt de bouwplaats anders ingericht, wat ook betekend dat de Groene Bouwhekken verplaatst gaan worden! 

Ook voor dit project zijn de hekken weer gemaakt door Stichting Bouwloods Utrecht , en het onderhoud wordt uitgevoerd door de sociale werkplaats, Stichting Wij 3.0. Hierdoor creëren we weer met ieder hek kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Ook Groene Bouwhekken op jouw bouwproject?

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo bam
Logo Bouwloods Utrecht