Background

Amstelveen, Stadsplein

 

In opdracht van De Omleiding

Op het stadsplein staan Groene Bouwhekken rondom de bouwplaats

In Amstelveen wordt een winkelcentrum uitgebreid. Een deel van het Stadsplein is afgezet om de bouw voor te bereiden. In opdracht van De Omleiding staan er Houten Bouwhekken om de werkzaamheden heen. De hekken maken wij van PEFC-gecertificeerd Douglashout.

Het maken en het plaatsen van de houten hekken wordt gedaan door sociale partners. De missie van Groene Bouwhekken is namelijk om zoveel mogelijk werk te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wil jij ook duurzaam hekwerk bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij zoeken hiervoor een lokale partij uit de buurt van het project.

Iedereen moet mee kunnen doen in de maatschappij

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
g2g