Background

Smakkelaarsveld, Utrecht

 

In opdracht van Ondernemersfonds Utrecht en Movares

Groene Bouwhekken ingeschakeld zo dat iedereen naar ze werk kan met een glimlach

Het Smakkelaarsveld in Utrecht wordt getransformeerd naar het Smakkelaarspark. Dit project is al een tijd uitgesteld, waardoor er al langere tijd bouwhekken om het gebied staan. Sinds kort staan hier ook onze Houten Bouwhekken. De hekken vind je langs het voetpad, dat tussen de bouwplaats en het spoor loopt. Dit pad wordt veel gebruikt door mensen die van en naar het station lopen. Door onze hekken is dit pad opgevrolijkt. 

Het pad wordt extra vrolijk gemaakt door de groene plantenbakken. Om de plantenbakken te onderhouden is de sociale partij het wijkbedrijf Utrecht ingeschakeld. Wijkbedrijf Utrecht is een leerwerkbedrijf, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zorgen ervoor dat de plantenbakken er mooi bij staan en dat iedereen met een glimlach naar zijn werk kan of voorbij kan lopen!

Wil jij ook houten hekwerk langs jouw bouwproject?

Background

De houten bouwhekken verbeteren de uitstraling van jouw bouwplaats.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET: