Background

Schaatsbaan, Overvecht

 

In opdracht van IJsclub Siberia

Schaatsen tussen de houten hekken in Overvecht!

“IJsclub Siberia brengt Utrecht Overvecht samen, door (bijna) gratis sport- en spelactiviteiten te organiseren in alle seizoenen. De activiteiten van IJsclub Siberia worden georganiseerd door vrijwilligers en we werken samen met andere organisaties in Utrecht Overvecht.”

– IJsclub Siberia

Om een schaatsbaan goed te maken is erg veel geduld en tijd nodig. Het duurt namelijk even voordat het ijs goed genoeg is om erop te schaatsen. Daarom koos IJsclub Siberia ervoor om Groene Bouwhekken om de baan heen te plaatsen. Zo kan niemand bij de ijsbaan komen en kan het water rustig bevriezen om er dan later op te schaatsen. Toen de schaatsbaan eenmaal open was, zorgden de hekken ook voor een extra gezellige sfeer.

Wil jij ook houten hekken bij jouw event?

Background

De houten bouwhekken verbeteren de uitstraling van jouw event.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN: