Background

Provinciehuis Overijssel, Zwolle

 

In opdracht van BAM

Groene Bouwhekken in Zwolle

BAM is verantwoordelijk voor de renovatie van het Provinciehuis Overijssel. Twee van de zes verdiepingen worden volledig opgeknapt. Zowel het interieur, de elektriciteit en de leidingen worden door BAM onder handen genomen. Tijdens deze verbouwing staan er 22 houten bouwhekken voorzien van plantenbakken rondom het gebouw.

De hekken zijn circulair en gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De hekken zijn gemaakt door Pantar of de Bouwloods en de plantenbakken worden onderhouden door Klus in de Wijk. Een lokale partij uit Zwolle waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Klus in de wijk. Hier werken mensen die een (re-)integratietraject volgen. Het zijn unieke mensen met verschillende achtergronden. Ze nemen bij Klus in de wijk volwaardig deel aan de maatschappij. Hierbij worden ze begeleid door enthousiaste werkbegeleiders.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Green2Grow
Logo Pantar