Background

Plantage Muidergracht, Amsterdam

 

In opdracht van Dura Vermeer

Groene Bouwhekken in Amsterdam

In de jaren ’60 is aan de Plantage Muidergracht in Amsterdam gebouw REC-P gebouwd als opleidingscentrum voor de Universiteit van Amsterdam. Dura Vermeer werkt hier aan de renovatie van dit gebouw, waarbij er hoge eisen heeft gesteld aan circulariteit. Het toepassen van circulaire bouwhekken past hier dan ook goed bij!

Dura Vermeer heeft er voor gekozen om Refurbished bouwhekken met plantenbakken te plaatsen. Refurbished bouwhekken zijn al een of enkele projecten toegepast en na terugkomst weer gerepareerd indien nodig. Het onderhoud van de plantenbakken wordt uitgevoerd in samenwerking met Basic Activering.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Basic Activering. Deelnemers doen krijgen hier dagbesteding in het groen! Een partij waar we al enkele jaren mee samenwerken en zich inzet voor een zinvolle dagbesteding voor kwetsbare doelgroepen.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Pantar
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Green2Grow
logo basic activering