Background

Oostenburgervaart, Amsterdam

 

In opdracht van De Klerk en Hakkers

Groene Bouwhekken langs de Oostenburgervaart in Amsterdam

De twee waterbedrijven De Klerk en Hakkers werken aan de Oostenburgervaart. Tijdens de werkzaamheden staan er een bouwkeet en andere benodigdheden op de kade tussen twee flatgebouwen in. Om alle benodigdheden af te zetten staan er Houten bouwhekken.

Aan de bouwhekken hangen groene plantenbakken. De hekken en plantenbakken worden onderhouden door Basic Activering. Zowel voor de hekken als voor de plantenblakken gebruiken we PEFC-gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Ook Groene Bouwhekken of Plantenblokken bij jouw project?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij geloven dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Om meer plekken te creëren werken wij samen met sociale partners.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow uit Bunnik. Dit is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier.

Green2Grow onderhoudt ook de planten die aan de hekken hangen en maken de hekken schoon als dit nodig is. Als de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Structuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
logo basic activering
Green 2 Grow logo