Background

Middenmeer, Amsterdam

 

In opdracht van Dura Vermeer

Groene Bouwhekken in de wijk Middenmeer

In de Amsterdamse wijk Middenmeer gaat Dura Vermeer onder- en bovengronds aan de slag. Er worden kabels en leidingen vervangen, een warmtenet aangelegd, de straten rainproof gemaakt en het groen en de straat zelf vervangen. Een mooi project waar al het onderhoud tegelijk aangepakt kan worden. Nieuwsgierig naar dit project? Lees er hier nog meer over.

Voor Dura Vermeer hebben wij 43 Houten Bouwhekken met daaraan 80 plantenbakken geplaatst aan het Galileïplantsoen. Precies naast een school en speelplek, zodat er een veilige en groene afzetting is tussen de werkzaamheden en de kinderen.

De Stichting Bouwloods Utrecht heeft de hekken gemaakt en de planten worden regelmatig onderhouden door Basic Activering. Zo helpen wij zoveel mogelijk mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt aan werk.

“Eerlijk is eerlijk. De Groene Bouwhekken geven de bouwplaats een zeer verzorgde uitstraling”

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

Al onze bouwhekken worden gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow.

Green2grow is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier. Dit bedrijf uit Bunnik onderhoudt ook de planten die aan de hekken hangen. Als de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Green 2 Grow logo