Background

Maria Stuartplein, Den Haag

 

In opdracht van Van der Werff Infra

Houten Bouwhekken op het Maria Stuartplein

Aan het Maria Stuartplein in Den Haag staan twee nieuwe woontorens. Het plein zelf wordt momenteel volledig ingericht door Van der Werff. Dit gebeurt volledig emissieloos. Daarom gebruiken zij volledig elektrisch vervoer en apparatuur. Naast woningen zijn er winkels en is er veel horeca in in de omgeving van het plein.

Om het voor de buurt zo mooi en leuk mogelijk te maken zijn onder andere onze houten bouwhekken met plantenbakken geplaatst. De planten worden verzorgd door Werverling Groenproviders. Als de hekken een kleine beschadiging hebben, repareert Werveling dit ook. Zo blijven de hekken er tijdens het hele project netjes bij staan.

Ook Bouwhekken met groene plantenbakken bij jouw project?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infraproject.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Sociale impact

In ons hele proces creeëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De houten hekken en plantenbakken worden gemaakt bij Pantar of de Bouwloods. Dit zijn allebei sociaal ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Als er hekken met plantenbakken op een project staan worden doet een lokale en sociale partij het onderhoud. De planten krijgen water, afval weggehaald en zij repareren eventuele kleine schade direct op locatie.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Green2Grow
Logo Pantar
logo-Weverling