Background

Lootsstraat, Amsterdam

 

In opdracht van Gemeente Amsterdam

Groene Bouwhekken in de Lootsstraat in Amsterdam

De Kinkerstraat is steeds drukker geworden en wordt als onveilig ervaren. Daarom wordt de straat opnieuw ingericht en worden tegelijkertijd de riolering en kabels en leidingen vervangen. De Kinkerstraat is afgezet met City-wood hekken van Heras. Deze hekken worden in samenwerking met Groene Bouwhekken gemaakt. In de Lootsstraat, een zijstraat van de Kinkerstraat, staat de bouwkeet en meerdere materiaal voor de werkzaamheden opgeslagen.

In opdracht van Gemeente Amsterdam staan om de bouwkeet en het materiaal onze Houten Bouwhekken. Aan de hekken hangen onze groene plantenbakken, zodat de straat er mooier uitziet voor de omwonenden. Deze plantenbakken worden onderhouden door onze sociale partner Koffiehuis Amsterdam. Deze stichting geeft daklozen en ongedocumenteerden een daginvulling met hun veeg- en groenploegen.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw project?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij geloven dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Om meer plekken te creëren werken wij samen met sociale partners.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow uit Bunnik. Dit is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier.

Wij werken met lokale sociale partijen samen die de planten aan de hekken onderhouden en de hekken schoon maken als dit nodig is. Wanneer de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Structuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
Green 2 Grow logo