Background

Lonnekerspoorlaan, Enschede

 

In opdracht van Van Gelder B.V.

Van Gelder B.V. kiest voor hoge én lage houten hekken in Enschede

Tennet laat door Van Gelder B.V. een nieuwe hoogspanningskabel in Enschede aanleggen. In de wijk Roombeek werkt Van Gelder B.V. momenteel aan de Lonnekerspoorlaan en op het Stroinksbleekplein. Het plein wordt afgezet met onze hoge houten bouwhekken met plantenbakken eraan.

Aan de Lonnekerspoorlaan worden de werkzaamheden omheint met de lage infrahekken. Er lopen veel mensen langs de bouwplaats, doordat er woningen, een museum en een school naast zitten. Het houten hekwerk met plantenbakken eraan zorgt ervoor dat het vrolijk afgezet wordt. De planten worden tweewekelijks onderhouden door Vebego Groen.

Wil jij ook groene bouwhekken bij jouw project?

Background

Duurzaam hekwerk met een sociale missie.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Van Gelder
logo vebego groen