Background

Lloyd Hotel, Amsterdam

 

In opdracht van Tetris

Groene Bouwhekken tijdens de realisatie van Lloyd Hotel

Lloyd Hotel is sinds eind november 2021 gesloten, ze waren toe aan renovatie. Het hotel is gelegen in het Oostelijk Havengebied naast het centrum, hét ideale uitgangspunt voor een bezoek aan Amsterdam. Om de uitstraling van de bouwplaats te verbeteren zijn er in opdracht van Tetris 18 Groene Bouwhekken geplaatst!

Teteris kiest hier voor houten bouwhekken voorzien van plantenbakken. De hekken zijn circulair en gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De hekken zijn gemaakt en de planten worden onderhouden door mensen die aan het (re-)integreren zijn: 100% Social Return!

Ook Groene Bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

De realisatie van Lloyd Hotel

Lloyd Hotel is een historisch gebouw gelegen aan ’t IJ het zit vol met unieke kamers in verrassende designs, met aandacht voor de kleinste details. Lloyd Hotel is het eerste 1-tot-5 sterren hotel ter wereld. Ze verwelkomen iedereen: van backpackers tot aan zakelijke reizigers en lokale bewoners die even moeten opladen.

Vanaf 22 november 2021 zullen ze van 8 tot 10 maanden hun deuren sluiten in verband met een grootschalige renovatie. Enkele kenmerkende kamers en een deel van de geliefde designmeubels blijven staan, maar veel van het interieur en de inrichting zullen ingrijpend worden gewijzigd.

Lloyd Hotel, voor nieuwsgierige reizigers

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Basic Activering. Dit is een onderneming voor doelgroepen en door doelgroepen. Deelnemers doen hier werkervaring op. Ze helpen met het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van producten en diensten.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Bouwloods Utrecht
logo basic activering
Logo Green2Grow
Logo Pantar