Background

Lijnbaansgracht, Amsterdam

 

In opdracht van Oosterhof Holman

Groene Bouwhekken langs de Lijnbaansgracht in Amsterdam

In Amsterdam worden meerdere kademuren vernieuwd. Zo ook bij de Lijnbaansgracht. Oosterhof Holman werkt vanaf 2022 tot 2024 aan deze kademuur. Er worden funderingspalen geplaatst en daarna wordt de helft van de kademuur er af gezaagd. Uiteindelijk wordt de nieuwe kademuur in delen geplaatst.

Om de kade goed en netjes af te sluiten gebruikt Oosterhof Holman onze Houten Bouwhekken. De hekken zijn semi-permanent geplaatst door onze sociale partner Green2Grow.. Het hout waarvan de hekken gemaakt worden is PEFC-gecertificeerd en komt uit duurzaam beheerde bossen.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw project?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij geloven dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Om meer plekken te creëren werken wij samen met sociale partners.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow uit Bunnik. Dit is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier.

Green2Grow onderhoudt ook de planten die aan de hekken hangen en maken de hekken schoon als dit nodig is. Als de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Structuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
Green 2 Grow logo