Background

Lange Geer, Delft

 

In opdracht van Krinkels BV

Groene Bouwhekken op een brug in Delft

In de binnenstad van Delft worden de komende jaren kilometers aan kabels en leidingen vervangen. Een mooie samenwerking tussen meerdere partijen om de overlast voor bewoners zo klein mogelijk te houden door werk te combineren. De hoofdleidingen voor gas en water worden vervangen en de gemeente Delft legt een drainage aan om het grondwaterpeil te reguleren.

Krinkels BV is één van de partijen die hier aan het werk is. Voor het afzetten van een brug aan de Lange Geer huurt Krinkels BV 9 Houten Bouwhekken. Aan de bouwhekken hangen 18 plantenbakken. Deze plantenbakken worden onderhouden door Rotterdam Inclusief. Dit sociale werkbedrijf sociaal heeft als doel om zo veel mogelijk Rotterdammers toegang te geven tot werk.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Rotterdam Inclusief. Dit is een sociaal ontwikkelbedrijf waar meer dan 2500 mensen leren en werken. Mensen die hier werken hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen hier aan de slag via vijf leerlijnen: helpen, maken, aanpakken, vervoeren en verkopen.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Bouwloods Utrecht
logo rotterdam inclusief
Logo Green2Grow
Logo Pantar