Background

De Kwekerij, Utrecht

 

In opdracht van Van Mierlo Dinkq

Groene Bouwhekken bij De Kwekerij in Utrecht

Een voormalig datacenter van KPN wordt getransformeerd tot studentenflat van Jebber. Van Mierlo Dinkq werkt aan deze flat waar 206 kamers en studio’s in komen. Een mooie plek om als student te wonen, met wasserette, speelruimte en dakterras. Het gebouw staat in het gebied De Kwekerij wat de komende jaren een levendig en groen gebied wordt voor studenten en starters.

Van Mierlo Dinkq heeft 21 reburbished Bouwhekken laten plaatsen. Aan een gedeelte van de hekken hangen plantenbakken. De plantenbakken worden onderhouden door Wijkbedrijf Utrecht. De deelnemers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en doen hier werkervaring op. Zij geven de planten water en zorgen dat de bakken er netjes uitzien.

Ook deze duurzame bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Wijkbedrijf Utrecht. Dit is een leerwerkbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Bij Wijkbedrijf Utrecht werken mensen in het groenonderhoud, maar zij kunnen bijvoorbeeld ook verhuizen, straten of schilderen.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Green2Grow
Logo Pantar
Ontwerp zonder titel-11