Background

Koninginneweg, Amsterdam

 

In opdracht van Van Gelder B.V.

Houten Infrahekken langs de Koninginneweg

Van Gelder B.V. kreeg de opdracht om de Koninginneweg in Amsterdam opnieuw in te richten. Als eerste vervangt het bedrijf het riool. Daarna worden de trambaan, de weg, het fietspad en de stoep opnieuw aangelegd. De weg ligt daardoor voor langere tijd open en het is onvermijdelijk dat dit voor overlast zorgt voor omwonenden.

Om het project voor de omgeving aantrekkelijker te maken en om aan de SROI-eis te voldoen, kiest Van Gelder voor onze Houten Infrahekken. Omwonenden zijn daar erg positief over. In dit filmpje deelt Van Gelder meer over het project aan de Koninginneweg en hoor je de reacties van bewoners.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw infraproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creeëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Houten Infrahekken worden gemaakt bij Pantar. Dit is een sociaal ontwikkelbedrijf waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Zij zorgen ook voor het onderhoud van de hekken, als een onderdeel van de hekken aan vervanging toe is.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Van Gelder
Logo Green2Grow
Logo Pantar