Background

Kanaalstraat, Utrecht

 

In opdracht van Kroeze Infra bv

Groene Bouwhekken aan de Kanaalstraat

Kroeze Infra bv gaat de Kanaalstraat opnieuw inrichten. De weg en de stoep worden vernieuwd en er komt meer ruimte voor planten en bomen. Het project start in november 2022 en loopt tot eind 2023.

In opdracht van Kroeze Infra bv zijn hier 15 Houten Bouwhekken rondom de twee bouwketen geplaatst. Aan de hekken hangen onze plantenbakken. Hierdoor krijgt de straat een gezellige uitstraling. Al het hout dat gebruikt wordt is PEFC-gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow.

Green2grow is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier. Dit bedrijf uit Bunnik onderhoudt ook de planten die aan de hekken hangen. Als de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
Green 2 Grow logo