Background

Kanaalstraat, Utrecht

 

In opdracht van Kroeze Infra bv

Groene Bouwhekken aan de Kanaalstraat

Kroeze Infra bv gaat de Kanaalstraat opnieuw inrichten. De weg en de stoep worden vernieuwd en er komt meer ruimte voor planten en bomen. Het project start in november 2022 en loopt tot eind 2023. Een aantal maanden terug hebben we hier al 15 Houten Bouwhekken rondom de twee bouwketen geplaatst.

Nu staan er ook 10 Plantenblokken rondom het project. Deze zijn op de stoep geplaatst om de voetgangers en/of fietsers langs de openliggende weg te begeleiden. Zowel voor de hekken als voor de plantenblokken gebruiken we PEFC-gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Ook Groene Bouwhekken of Plantenblokken bij jouw project?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij timmeren aan een gezonde arbeidsmarkt voor iedereen door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow.

Green2grow is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier. Dit bedrijf uit Bunnik onderhoudt ook de planten die aan de hekken hangen. Als de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
Green 2 Grow logo