Background

Jacob Catskade, Amsterdam

 

In opdracht van Dura Vermeer

Groene Bouwhekken aan de Jacob Catskade

De kademuur aan de Jacob Catskade, tussen de Kattenslootbrug en de Kostverlorenvaart, is in slechte staat en moet vernieuwd worden. Daarnaast moet ook een deel van de straat vernieuwd worden en komen er een aantal nieuwe bomen. Begin juli 2022 is het bouwterrein ingericht.

In opdracht van Dura Vermeer zijn hier 156 Houten Bouwhekken geplaatst. Deze hekken zijn weer afhankelijk van de ondergrond op drie manieren geplaatst: semi-permanent, paal op voet en stalen voetplaat. Dit zorgt ervoor dat het bouwterrein er netjes bij blijft staan!

Ook Groene Bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Op dit project is er gekozen om geen plantenbakken te hangen in verband met de beperkte parkeerruimte. Dit neemt niet weg dat de hekken na terugkomst gewoon onderhouden worden. Bij terugkomst wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
Green 2 Grow logo