Background

Jaarbeursplein, Utrecht

 

In opdracht van De Green Business Club Utrecht

Groene Bouwhekken tijdens de realisatie van Jaarbeursplein

Jaarbeursplein Utrecht

De Groene Bouwhekken zijn ontstaan op het Jaarbeursplein in Utrecht als initiatief van de Green Business Club Utrecht. De hekken hangen er vanaf begin 2016 en zullen 2 jaar blijven hangen. Gedurende deze periode voorziet de sociale werkplaats WIJ 3.0 de planten van water. 

Nieuwe bouwhekken

Zoals je op de foto’s ziet worden de Groene Bouwhekken op het Jaarbeursplein opgehangen aan de bestaande Cityfence bouwhekken. Dit situatie vereiste deze aanpak maar het is een beetje dubbelop. Daarom hebben we het product verder ontwikkeld tot de Groene Bouwhekken die het Cityfence hek in zijn geheel vervangen. 

Ook Groene Bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Basic Activering. Dit is een onderneming voor doelgroepen en door doelgroepen. Deelnemers doen hier werkervaring op. Ze helpen met het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van producten en diensten.

In samenwerking met: