Background

Isala ziekenhuis, Zwolle

 

In opdracht van BAM Bouw en Techniek

Houten Bouwhekken bij het Isala ziekenhuis in Zwolle

BAM en het Isala ziekenhuis in Zwolle werken al langere tijd samen. Het laatste project is de bouw van twee nieuwe bestralingsbunkers voor het radiotherapiecentrum. Daarvoor moet een gedeelte van een bestaand gebouw gesloopt worden. BAM is tot ongeveer eind 2023 bezig met de bouw.

Er komen dagelijks veel bezoekers en medewerkers naar het ziekenhuis. Om de bouwplaats een betere uitstraling te geven huurt BAM 36 Houten Bouwhekken met plantenbakken eraan. De planten en de hekken worden onderhouden door Klus in de Wijk. Zij geven de planten water en repareren een plantenbak of hek ter plekke.

Ook Groene Bouwhekken op jouw bouwplaats?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infraproject.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij werken samen met sociale partners om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen.

Sociale impact

Groene Bouwhekken is een sociale onderneming. Tijdens ons hele proces creeëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Houten Infrahekken worden gemaakt bij Pantar. Dit is een sociaal ontwikkelbedrijf waar mensen (re-)integreren en een opleiding volgen tot timmerman.

De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Deze sociale onderneming die biedt jongeren een opleiding tot assistent-hovenier. Klus in de Wijk verzorgt de planten en repareert de plantenbakken of hekken als dat nodig is. Bij deze organisatie werken mensen met een verstandelijke beperking, die met extra begeleiding hier kunnen werken.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Green2Grow
Logo Pantar