Background

IJburg, Amsterdam

 

In opdracht van KWS Infra B.V.

Groene Bouwhekken op IJburg, Amsterdam

IJburg is een uniek gedeelte van Amsterdam. Er zijn daar sinds 2000 verschillende eilanden gecreëerd en sinds die tijd worden er steeds meer woningen gebouwd. Om de verbinding in de wijken goed te houden, wordt de huidige tramlijn 26 verlengd. KWS Infra B.V. legt de komende tijd deze tramlijn aan.

Onze Houten Bouwhekken staan helemaal rondom de werkzaamheden. Langs de Pampuslaan waar bewoners en bezoekers langsrijden hangen er plantenbakken aan het hekwerk. Deze plantenbakken worden onderhouden door onze sociale partner Basic Activering. Deze stichting heeft een locatie op IJburg en helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een nuttige dagbesteding.

Wil jij ook houten hekwerk met plantenbakken bij jouw project?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij geloven dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Om meer plekken te creëren werken wij samen met sociale partners.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. Het hekwerk wordt geplaatst door Green2Grow uit Bunnik. Dit is een sociale onderneming die jongeren opleidt tot assistent-hovenier.

Wij werken met lokale sociale partijen samen die de planten aan de hekken onderhouden en de hekken schoon maken als dit nodig is. Wanneer de hekken weer terugkomen wordt ieder hek gecheckt op eventuele schade en indien dit het geval is gaan ze in de cyclus van reparatie met de Bouwloods!

Structuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
PRODUCTIE, LOGISTIEK & ONDERHOUD
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
Green 2 Grow logo
logo basic activering