Background

IJburg, Amsterdam

 

In opdracht van KWS Infra

Houten Infrahekken in IJburg om de bouwplaats van KWS Infra

In de Amsterdamse wijk IJburg verlengt KWS Infra de trambaan tot aan het Strandeiland. Momenteel werkt KWS Infra op de Pampuslaan. Dit is een straat met veel winkels en het IJburg college. Er lopen dus veel mensen langs de werkzaamheden. Om de bouwplaats aantrekkelijker te maken heeft KWS Infra voor onze lage Infrahekken gekozen met plantenbakken eraan. 

De plantenbakken worden onderhouden door een sociale partij die ook in IJburg zit. Basic Activering gaat elke twee weken langs om de plantenbakken te verzorgen. Zij halen afval weg, verzorgen de planten en maken plantenbakken, mochten deze kapot zijn. Hierdoor blijft de bouwplaats er altijd netjes bij staan en creëren wij werk voor mensen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wil jij ook houten infrahekken langs jouw infraproject?

Background

De houten bouwhekken verbeteren de uitstraling van jouw bouwplaats.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET: