Background

Haarlemmerweg, Amsterdam

 

In opdracht van BAM Infra

Duurzaam en lokaal gemaakte infrahekken zetten de Haarlemmerweg af

Het fietspad van de Haarlemmerweg in Amsterdam wordt vernieuwd. BAM Infra vernieuwd het wegdek. Ondertussen worden ook gasleidingen en elektra vervangen, om de werkzaamheden te combineren. Voor BAM Infra zijn er houten infrahekken geplaatst om het werk af te zetten.

Infrahekken zijn speciaal gemaakt voor infraprojecten. Het hekwerk is laag en makkelijker te verplaatsen dan de Houten Bouwhekken. Alle hekken worden lokaal geproduceerd van PEFC-gecertifieerd Douglashout.

Wil jij ook houten infrahekken bij jouw infraproject?

Background

Het houten hekwerk verbetert de uitstraling van jouw project.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET: