Background

Gustav Mahlerplein

 

De Ruiter Grondwatertechniek

Midden op de zuidas

Midden op de Zuidas is De Ruiter Grondwatertechniek bezig met werkzaamheden voor het ABN Amro gebouw.

De ABN Amro is op het Gustav Mahlerplein bezig met een koude-warmteopslag en heeft daarvoor de aannemer ingeschakeld. Door middel van deze techniek kan de ABN haar kantoor op een duurzame manier verwarmen.

Om de overlast tot een minimum te brengen op het Gustav Mahlerplein heeft de aannemer in combinatie met de opdrachtgever ervoor gekozen om de Groene Bouwhekken te plaatsen. Op het plein zijn twee bouwketen gevormd zodat de aannemer rustig zijn gang kan gaan terwijl de omgeving kan genieten van een stukje natuur in de stad.

Voor dit project zijn er 43 Groene Bouwhekken geproduceerd door Stichting Bouwloods Utrecht, hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding in de ambachtelijke houtbewerking.

De planten zijn dit keer geleverd door de Groendiesnten Reianerde, een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Deze partij verzorgd daarnaast ook het transport en de installatie van de hekken en plantenbakken.

Het onderhoud van de planten wordt dit keer gedaan door het Leger Des Heils 50 | 50 Workcenter. 50|50 is een initiatief van het Leger des Heils om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven, waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving staat daarbij centraal.

“Tijdens dit project voor ABN AMRO werken wij met groene bouwhekken 💚✅”

– De Ruiter

Background

Door samen te werken helpen wij (en daarmee onze opdrachtgevers) mensen met (re-)integreren op de arbeidsmarkt.

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Leger des Heils
Logo Groendienst Reinaerde
Logo Bouwloods Utrecht