Background

Groeneveen Amsterdam

 

In opdracht van BAM

Groene Bouwhekken in Groeneveen Amsterdam

Er wordt hard gewerkt in de Bijlmer. Er worden in totaal 23 Groene Bouwhekken met  40 plantenbakken ingezet om de materiaal opslag en bouwketen af te schermen. Fiets je nu door Groeneveen, dan fiets je tussen bloemen en bouwhekken. Een kleurrijk geheel.

BAM koos voor houten bouwhekken voorzien van plantenbakken. De hekken zijn circulair en gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout. Super duurzaam dus! Het bouwhek is half open, zodat voetgangers de vorderingen op de bouwplaats kunnen bekijken, maar automobilisten niet worden afgeleid.

23 Groene Bouwhekken fleuren de bouwplaats op.

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra. Wij zorgen ervoor dat het project er netjes bijstaat.

Wat wordt er gebouwd?

Per 2023 worden de flats in dit deel van Amsterdam Zuidoost gerenoveerd. BAM is hier nu alvast bezig met voorbereidende werkzaamheden.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

De bouwhekken zijn gemaakt door Bouwloods Utrecht. Een sociale werkplaats waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De planten worden geleverd door de Green2Gow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door 50|50 workcenter Amsterdam. Dit initiatief van het Leger des Heils helpt mensen met (re-)integreren en biedt dagbesteding. Deelnemers krijgen structuur in hun dag, werken aan hun vaardigheden en worden sociaal sterker.

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo bam
Logo Bouwloods Utrecht
Green 2 Grow logo
50|50 workcenter leger des heils