Background

Gerechtsgebouw, Utrecht

 

In opdracht van Hegeman

Groene Bouwhekken bij het Gerechtsgebouw

Hegeman Bouw en Infra werkt aan de modernisering van het Gerechtsgebouw te Utrecht. Aan de achterkant van het Gerechtsgebouw staan 13 Combiwoods met daaraan 25 plantenbakken van Groene Bouwhekken. Iedereen die de achteringang van de Gerechtsgebouw gebruikt krijgt zo een gezellig welkom.

Combi-Wood is een product van Heras-Mobile in samenwerking met Groene Bouwhekken. De hekken zijn deels gemaakt van duurzaam PEFC gecertificeerd Douglas hout en er hangen plantenbakken aan. De bouwhekken gaan rouleren in de wijk. Komen er nieuwe bouwlocaties bij, dan worden de hekken uitgewisseld.

Hier hangen 25 plantenbakken van Groene Bouwhekken.

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

De renovatie van het Gerechtsgebouw

Wat wordt er precies gebouwd? De 24 kantoorverdiepingen verdeeld over 5 bouwdelen worden de komende jaren gefaseerd gerenoveerd. Een flinke klus!

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De houten panelen in de bouwhekken zijn gemaakt door 50|50 Workcenter en Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De planten worden geleverd door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door 50|50 workcenter Utrecht. Dit initiatief van het Leger des Heils helpt mensen met (re-)integreren en biedt dagbesteding. Deelnemers krijgen structuur in hun dag, werken aan hun vaardigheden en worden sociaal sterker.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Hegeman
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Pantar
Logo Green2Grow
50|50 workcenter leger des heils