Background

Frikandellenbakkerspad, Schiphol

 

In opdracht van BAM Infra Nederland B.V.

Houten Bouwhekken ingezet voor gezellige doorgang op Schiphol

Speciaal om een doorgang te maken tussen de werkzaamheden door, zet BAM Infra onze houten bouwhekken met plantenbakken in. Dagelijks lopen er honderden mensen over dit pad, daarom wilde BAM Infra de route behouden en opvrolijken. Daar zijn onze houten bouwhekken natuurlijk helemaal voor gemaakt.

De plantenbakken blijven er ook goed uitzien, want Mas Zone3 gaat elke twee weken langs. Zij verzorgen de planten en halen eventueel afval weg. Bij Mas Zone3 kunnen mensen een leertraject volgen als zij niet snel een baan vinden. Zo werken wij weer aan onze missie om zoveel mogelijk werk te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

BAM Infra Nederland B.V. zegt dit over de inzet van Groene bouwhekken:

”Schiphol wilde voor KLM de looproute van Schiphol Centrum naar het kantoorpand van KLM Catering Services wat opleuken.

Deze route loopt door een bouwgebied heen, waar de komende jaren nog veel gebouwd gaat worden: een tijdelijke bushalte, aankomst gebied voor voetgangers, mogelijk een bagagekelder.

Door jullie hekken hebben de medewerkers in ieder geval een groen aanzicht en een leuke entree naar hun kantoor.”

Wil jij ook houten bouwhekken langs jouw bouwproject?

Background

De houten bouwhekken verbeteren de uitstraling van jouw bouwplaats.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET: