Background

Duivenvoordestraat, Rotterdam

 

In opdracht van A. van Liempd Sloopbedrijven

Asbest gevonden bij de Duivenvoordestraat in Rotterdam

In de Duivenvoordestraat in Rotterdam worden oude woningen gesloopt waar asbest is gevonden. Uiteindelijk worden er nieuwe woningen gebouwd ter vervanging van de oude woningen. A. van Liempd Sloopbedrijven heeft de opdracht om de woningen te slopen en de asbest te verwijderen. De bouwplaats moet goed afgeschermd worden, omdat het niet goed is om de stofdelen van asbest in te ademen.

A. van Liempd heeft Groene Bouwhekken ingeschakeld om de locatie af te zetten met circulaire hekken. Deze hekken zijn gemaakt van vurenhout dat uit een ander sloopproject komt van Van Liempd. Bekijk je de hekken van dichtbij, dan zie je dat het echt gerecycled hout is. In de houten planten vind je namelijk de oude plekken waar schroeven en spijkers hebben gezeten.

Wil jij ook duurzaam hekwerk bij jouw bouwproject?

Background

De houten bouwhekken verbeteren de uitstraling van jouw bouwplaats.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET: