Background

Da Costakade, Amsterdam

 

In opdracht van Gemeente Amsterdam

Houten infrahekken zetten Da Costakade af.

In Amsterdam worden veel oude kademuren en bruggen gecontroleerd en zo nodig vernieuwd. Ook de kade van de Da Costakade is volgend jaar aan de beurt. Tot die tijd mag er geen zwaar verkeer meer over de kade rijden. De gemeente is namelijk bang voor verzakkingen.

Het duurt nog even voordat de werkzaamheden starten en afgerond zijn aan de kade. Daarom heeft Gemeente Amsterdam de kade afzet met onze houten Infrahekken. De weg is hiermee op een veilige, maar ook mooie manier afgesloten voor verkeer.

Wil jij ook houten infrahekken bij jouw infraproject?

Background

Het houten hekwerk verbetert de uitstraling van jouw project.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET: