Background

Complex 27, Vianen

 

In opdracht van Wits Vastgoedonderhoud

Groene Bouwhekken in Vianen

Wits Vastgoedonderhoud is het project, complex 27, in Vianen aan het opknappen. Daarom staat op de bergmolen de bouwkeet en overige spullen die Wits nodig heeft tijdens dit project. Om de buurt een beetje op te fleuren zijn er Groene Bouwhekken geplaatst. Er staan 20 bouwhekken met plantenbakken. 

Wits Vastgoedonderhoud kiest hier voor houten bouwhekken voorzien van plantenbakken. De hekken zijn circulair en gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De hekken zijn gemaakt en de planten worden onderhouden door mensen die aan het (re-)integreren zijn: 100% SROI.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

De bouwhekken zijn gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman. De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier.

Het onderhoud van de planten wordt gedaan door Tomin groep.  Dit is een onderneming voor doelgroepen en door doelgroepen. Deelnemers doen hier werkervaring op. Ze helpen met het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van producten en diensten.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Wits
tomin
Logo Pantar
Logo Bouwloods Utrecht
Logo Green2Grow