Background

Brugge, België

 

In opdracht van Brugge Plus

Houten hekwerk als afscheiding van de kerstmarkt in Brugge!

In Brugge organiseert Brugge Plus elk jaar het Wintergloed-festival. Wintergloed is een evenement waarbij veel te beleven valt, zoals schaatsen, rondstruinen op de kerstmarkt, de Warmste Week en het lichtfestival. Dit jaar hebben alle locaties een houten tintje gekregen.

Ieder kraampje en hutje op de kerstmarkt wordt aangekleed met hout. Om het helemaal af te maken wilde Brugge Plus onze groene bouwhekken gebruiken om alle eventlocatfes af te zetten. Hierdoor blijft de sfeer behouden en lijkt het echt op een gezellig dorpje!

Wil jij ook houten hekken bij jouw event?

Background

De houten bouwhekken verbeteren de uitstraling van jouw event.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die een opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij werken hiervoor altijd samen met een lokale partij uit de buurt van het project.

“Iedereen moet mee kunnen doen in onze maatschappij”

IN OPDRACHT VAN: