Background

Amsterdam, Brediuslocatie

 

In opdracht van Schot Infra

Op de Brediuslocatie worden nieuwe woningen gebouwd

Bij de Brediuslocatie in Amsterdam is Schot Infra druk bezig om het terrein klaar te maken voor de bouw. In totaal worden er 102 woningen gebouwd en komt er ruimte voor bedrijven en horeca. Tijdens de werkzaamheden staan er Refurbished Bouwhekken om de bouwplaats wat aantrekkelijk af te sluiten voor de buurtbewoners en voorbijgangers. Refurbished hekken zijn hekken die een tweede ronde meegaan. 

Ze zijn al eerder ingezet op bouwplaatsen en zijn hierdoor vergrijsd. Het bouwhek is duurzaam, omdat het volledig gemaakt is van PEFC-gecertificeerd hout en bovendien circulair ontworpen is. Door het huren van deze hekken kan Groene Bouwhekken werk creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen onze producten vaak opgevoerd worden als Social Return invulling.

Wil jij ook groen hekwerk bij jouw bouwproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Wij helpen mensen (re-)integreren door samen te werken met sociale organisaties.

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij zoeken hiervoor een lokale partij uit de buurt van het project.

Met onze groene bouwhekken creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
g2g