Background

Bezuidenhout, Den Haag

 

In opdracht van Heijmans

Houten Infrahekken bij Bezuidenhout

De Theresiastraat in Den Haag is van april tot juli afgesloten voor verkeer. Heijmans is hier deze maanden aan het werk. De winkelstraat krijgt een nieuwe inrichting en de maximale snelheid gaat naar 30 km/u. Door die snelheidsverlaging wordt het asfalt vervangen door klinkers.

De winkelstraat is nog bereikbaar voor het winkelend publiek. Om de uitstraling van de straat voor dit publiek te verbergen, heeft Heijmans gekozen voor onze houten Infrahekken. Deze infrahekken worden gebruikt om het gebied dat open ligt af te sluiten en om de loopstromen te begeleiden.

Ook Groene Bouwhekken bij jouw infraproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Sociale impact

In ons hele proces creeëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Houten Infrahekken worden gemaakt bij Pantar. Dit is een sociaal ontwikkelbedrijf waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

De hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Zij zorgen ook voor het onderhoud van de hekken, als een onderdeel van de hekken aan vervanging toe is.

Stuctuur, vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden!

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
Logo Green2Grow
Logo Pantar