Background

Amsterdam, Centraal Station

 

In opdracht van H. Van Wijk Infra

Het tramstation voor Amsterdam Centraal wordt hergestructureerd

Voor het Centraal Station in Amsterdam werkt H. van Wijk Infra aan het tramstation. Dit is één onderdeel van een grotere verbouwing van Amsterdam Centraal. Voor dit project koos H. van Wijk voor onze hoge Houten Bouwhekken als hekwerk rondom de werkzaamheden.

Deze hekken zijn circulair ontworpen en gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Hierdoor kan er veilig gewerkt worden en het ziet er ook nog leuk uit voor de meer dan 200.000 mensen die per dag langs onze hekken lopen.

Wil jij ook groen hekwerk bij jouw infraproject?

Background

Nieuwbouw, renovatie of infra.
Wij zorgen ervoor dat jouw project er netjes bijstaat.

Background

Al onze houten producten worden gemaak door mensen die (re-)integreren

Sociale impact

In ons hele proces creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te beginnen worden de gemaakt bij Bouwloods Utrecht of Pantar. Beide zijn sociale ontwikkelbedrijven waar mensen (re-)integreren en een opleiding krijgen tot timmerman.

Vervolgens worden de hekken worden geplaatst door Green2Grow. Een sociale onderneming die opleiding biedt aan jongeren tot assistent-hovenier. Uiteindelijk wordt het onderhoud gedaan door sociale partijen in het groen. Wij zoeken hiervoor een lokale partij uit de buurt van het project.

Met onze groene bouwhekken creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

IN OPDRACHT VAN:
IN SAMENWERKING MET:
g2g